logo stozer cz brac

Krizni stožer otoka Brača

header

KORONAVIRUS

Ažurirano 05.04. u 14:00
Izvor: Hrvatski zavod za javno zdravstvo

OBOLJELI

Svijet 1.215.940

HR 1.182

UMRLI

Svijet  65.663

HR 15

IZLIJEČENI

Svijet 253.689

HR 125

NOVO:

Na Nedjelju Muke Gospodnje ili Cvjetnicu, 5. travnja, u spomen slavlja ulaska Gospodinova u Jeruzalem, zbog poštivanja odredbi nacionalnog Stožera civilne zaštite RH, Vlade RH i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, euharistijska slavlja moći će se pratiti putem elektroničkih medija - radija, televizija, internetskih stranica biskupija i društvenih mreža, odnosno bez nazočnosti naroda.

Obzirom na brojne upite vezane za izdavanje propusnica za OPG-ove objavljujemo Uputu za obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG) i nužne poljoprivredne radove.

Centar za kulturu Brač pobrinuo se da u ovom vremenu ograničenog kretanja ne ostanete uskraćeni ni za kulturne sadržaje.

Od danas pa sve do kraja mjeseca trgovački lanac Studenac časti kavom.

Apeliramo na sve naše otočane da se strogo pridržavaju preporučenih higijenskih mjera te redovito čiste prostore u kojima borave te u tu svrhu objavljujemo ove Preporuke za kućanstva i ostale zatvorene prostore.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.