logo stozer cz brac

Krizni stožer otoka Brača

background stozer prazan

NOVO:

Od jučer naš otok živi "novo normalno" kao i ostatak Hrvatske, sve mjere koje su bile aktivirane zbog rješavanja žarišta epidemije kronavirusa prestale su vrijediti.

 

 Broj pozitivnih na koronavirus je od jučer 34 i svi su oni još uvijek pod stalnom medicinskom paskom. Od jučer normalno rade sve trgovine i uslužne djelatnosti, otvorene su tržnice i ribarnice kao i svi ugostiteljski objekti. Molimo vas da se pridržavate svih mjera koje su u pojedinim objektima na snazi.

Normalizira se polako i plovidbeni red trajekata, povećava se broj polazaka na liniji Split - Supetar :
plovidbeni supetar split

Ponovno se uspostavlja i linija Makarska - Sumartin:

sumartin makarska

Od sutra ujutro počinje obavljanje reduciranog voznog reda prilagođenog uvjetima nakon epidemije Corona virusa i početku rada škola. Kako bude napredovala normalizacija života, rad škola i turistička sezona, tako će se i vozni red prilagođavati potrebama. Pored istaknutih polazaka autobusi prometuju i za prijevoz radnika Jadrankamena, Sardine i osnovnih škola od 1 - 4 razreda, međutim oni nisu sastavni dio voznog reda i ne služe potrebama prijevoza redovnih putnika. Vozni red autobusa možete preuzeti u privitku ove obavijesti.

Od sutra počinje i nastava u osnovnim školama na otoku i to samo za učenike od 1. do 4. razreda.

 

 

Podijeli ovaj sadržaj

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedInShare to WhatsApp

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.