logo stozer cz brac

Krizni stožer otoka Brača

header

KORONAVIRUS

Ažurirano 05.04. u 14:00
Izvor: Hrvatski zavod za javno zdravstvo

OBOLJELI

Svijet 1.215.940

HR 1.182

UMRLI

Svijet  65.663

HR 15

IZLIJEČENI

Svijet 253.689

HR 125

NOVO:

Iako su zbog epidemije koronavirusa obustavljena sva događanja u našim crkvama svećenici Bračkog dekanata nastoje djelovati putem interneta (društvenih mreža).

Njihove poruke možete pratiti na facebook profilima svojih župa ili njihovim osobnim profilima (dakako, ukoliko ih imaju). No ukoliko Vaša župa ili župnike nemaju profil, može naći duhovni sadržaj i okrepu na stranicama onih župa koje imaju.

U svim našim župama uvečer u 9 sati zazvone sva zvona. Poziv je to na molitvu za prestanak pandemije koronavirusa. Pozivaju se svim vjernici da se tada u svojim obiteljima zajednički kratko pomole na ovu nakanu stoji u objavi koju potpisuju svećenici Bračkog dekanata.

Podijeli ovaj sadržaj

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedInShare to WhatsApp

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.