logo stozer cz brac

Krizni stožer otoka Brača

background stozer prazan

NOVO:

Na Braču imamo četrdeset osoba pozitivnih na korona virus, završeno je testiranje dijela jučer uzetih uzoraka na našem otoku među njima nema pozitivnih rezultata.

 

 

Prema izvješću NZJZ – a Splitsko dalmatinske županije od ukupno 292 obrađena testa sa područja Splitsko dalmatinske županije danas nema novooboljelih osoba. Od 292 obrađena testa 67 uzorka je sa otoka Brača i svi su negativni. 

Ostatak rezultata od ukupno 111 jučer uzetih uzoraka na Braču bit će poznat do kraja dana. 

Danas na nasem otoku nije bilo uzimanja novih briseva. 

Ukupan broj osoba pozitivnih na koronavirus na našem otoku je tako o dalje 40, dok je njih 154 u samoizolaciji i o svi su oni pod stalnom medicinskom paskom dok evidenciju i pasku o pridržavanju propisanih mjera samoizolaciji kao i obično provodi policija. 

Podsjećamo kako su na cijelom području otoka na snazi nove mjere koje je na razdoblje od 14 dana u cilju suzbijanja epidemije koronavirusa  jučer donio Nacionalni stožer CZ RH. Nakon isteka tog roka napravit će se nova epidemiološka evaulacija i u zavisnosti od njenih rezultata poduzeti odgovarajući koraci, više o tome pročitajte ovdje.

Trajektne se linije prema našem otoku u sklopu mjera izolacije ponovno reduciraju, više o tome pročitajte ovdje.

Zbog novonastale epidemiološke situacije na Braču, specijalistička pedijatrijska ordinacija u Supetru radit će po novom radnom vremenu, više o tome pročitajte ovdje.

Još jednom pozivamo puk otoka na odgovorno ponašanje i pridržavanje svih propisanih mjera,  ne podliježite panici i neprovjerenim informacijama.

 

 

 

Podijeli ovaj sadržaj

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedInShare to WhatsApp

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.