logo stozer cz brac

Krizni stožer otoka Brača

background stozer prazan

NOVO:

Na Braču imamo četrdeset osoba pozitivnih na korona virus, završeno je testiranje još jednog dijela prekjučer uzetih uzoraka na našem otoku imeđu njima nema pozitivnih rezultata.

 

 

 

 

Prema izvješću NZJZ-a SDŽ od ukupno 160 obrađenih testova sa područja Splitsko-dalmatinske županije danas nema novooboljelih osoba. Od 160 obrađenih testova 28 uzoraka je sa otoka Brača i svi su negativni. 

Ostatak rezultata od ukupno 111 prekjučer uzetih uzoraka na Braču objavit ćemo čim budu poznati njihovi rezultati. 

Danas je nasem otoku epidemiološka služba uzela novih 47 briseva, rezultati njihovih testova trebali bi poznati sutra.

Ukupan broj osoba pozitivnih na koronavirus na našem otoku je tako o dalje 40, dok je njih 170 u samoizolaciji i o svi su oni pod stalnom medicinskom paskom dok evidenciju i pasku o pridržavanju propisanih mjera samoizolaciji kao i obično provodi policija.

Još jednom pozivamo puk otoka na odgovorno ponašanje i pridržavanje svih propisanih mjera,  ne podliježite panici i neprovjerenim informacijama.

 

 

 

Podijeli ovaj sadržaj

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedInShare to WhatsApp

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.