logo stozer cz brac

Krizni stožer otoka Brača

background stozer prazan

NOVO:

Na Braču imamo četrdeset osoba pozitivnih na korona virus.

 

 

 

 

Nema novih zaraženih na našem otoku, ukupan broj osoba pozitivnih na koronavirus na našem otoku je i dalje 40, dok je njih 170 u samoizolaciji i o svi su oni pod stalnom medicinskom paskom dok evidenciju i pasku o pridržavanju propisanih mjera samoizolaciji kao i obično provodi policija.

Očekujemo rezultate jučer uzetih uzoraka. 

Imajući u vidu pozitivnu situaciju i potrebe medicinskog osoblja koje radi u Splitu Jadrolinija je povećala broj trajektnih linija na relaciji Split Supetar odnosno za vraćanje na plovidbeni red koji je na snazi bio prije ponovnog uvođenja restriktivnih mjera, više o tome pročitajte ovdje.

 

Još jednom pozivamo puk otoka na odgovorno ponašanje i pridržavanje svih propisanih mjera,  ne podliježite panici i neprovjerenim informacijama.

 

 

 

Podijeli ovaj sadržaj

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedInShare to WhatsApp

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.