logo stozer cz brac

Krizni stožer otoka Brača

background stozer prazan

NOVO:

Na Braču nema novooboljelih, imamo četrdeset osoba pozitivnih na korona virus.

 

 

 

Epidemiološka služba obradila je dvije trećine od ukupno 159 uzetih uzoraka i među obrađenima nema niti jedan pozitivan rezultat što znači da na našem otoku nema novih oboljelih pa je ukupan broj osoba pozitivnih na koronavirus i dalje 40. Stotinu i sedamdeset osoba je u samoizolaciji i svi su pod stalnom medicinskom paskom dok evidenciju i pasku o pridržavanju propisanih mjera samoizolaciji kao i obično provodi policija.


 

Još jednom pozivamo puk otoka na odgovorno ponašanje i pridržavanje svih propisanih mjera,  ne podliježite panici i neprovjerenim informacijama.

 

 

 

Podijeli ovaj sadržaj

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedInShare to WhatsApp

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.